Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan

Ett annorlunda sätt

Annorlunda - betyder att spelen ger deltagarna ett lärande på ett icke-traditionellt sätt.
En upplevelsebaserad pedagogik där deltagarna tillsammans ställs inför frågor som de ska lösa.

Ett roligt sätt

Roligt - all erfarenhet visar att om vi uppskattar formen som utbildningen bedrivs inom så blir inlärningen effektivare. Här arbetar man i lag som tävlar mot varandra. Och tävlingsformen i spelet bidrar i hög grad till spänning och skratt.

Ett aktivt sätt

Aktivt - aktivitet betyder inte automatiskt att inlärning sker. Men en förutsättning för inlärning är aktivitet, vilket är en av hörnstenarna som spelet vilar på. Vi lär bäst genom att få vara aktiva och söka oss  fram till kunskap och förståelse.

 
 

Pedagogisk uppläggning

Med erfarenhet från Spelet om arbetsmiljön - över 100 000 deltagare sedan 1997 - så vet vi att denna pedagogik är effektiv och uppskattad.

Spelen genomförs i första hand internt i företag eller förvaltning. Vi kan också arrangera utifrån andra önskemål. Spelen ingår ofta i grundutbildningar i arbetsmiljö och arbetsrätt, men används även som enskilda utbildningsaktiviteter.

Spelet drivs och hålls ihop av spelledarna. Spelledarna bör vara kunniga inom arbetsmiljö eller arbetsrätt. Givetvis är pedagogisk erfarenhet till fördel. Vi utbildar interna spelledare hos er eller också kan någon/några från oss anlitas.

Senast publicerad: 160911 | Powered by SiteSmart